måndag 27 mars 2017

Är det inte pinsamt?

Nej, jag läser inte ordentligt, men jag kikar lite på innehållet på kommentarerna på f.d. ölandsprästens blogg. Vad gör Bengt Olof Dike där? Gillar han att bli påpucklad? Han är inte den förste som blir det, men folk brukar ju försvinna så småningom, men han håller ståndaktigt fast och rapar samma saker om och om igen- och får samma svar om och om igen.
Dikes ålder känner jag, och jag misstänker att jag känner någon/några andras. Så klart att de är senila! Så pinsamt! Men, det är en sak om någon inte minns vad hen sade, men här kan de ju kalla vad de redan har skrivit säkert hundratals gånger. De måste ha jättetråkiga liv, måste de inte det?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har i o f s ofta kul på den där bloggen som ingen läser, men som förargar så mycket att man förbereder en kyrklig "Lex Sandahl" för att få stopp på den. Fortsätt du att titta in!

Jag tittar in här och gillar din blogg och mycket av dess reflexioner. Särskilt uppskattar jag alla dina vackra fotografier av blommor och natur. Och så bilder av katten Bellman, givetvis!

Tocke (EKM)

nya tant lila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nya tant lila sa...

Tack för vänliga ord!
Men tänk vad Dag måste gilla att få en "Lex Sandahl"!!!