fredag 17 juni 2016

Kul med Ebba Busch Thor...

....i årets Pridetåg! Kan ni se den prydliga kvinnan ibland svängande, stora tuttar och vippande, nakna stjärtar?
För visst är paraden vulgär på många sätt!
Nog finns det andra sätt att jobba för homosexuellas rättigheter och allas lika värde än att ta del i en festival med vulgära och gränsöverskridande sexuella inslag som swingerkultur och polyamori. Eller ska hon kanske ha en skylt där hon deklarerar vad hon INTE stämmer in i?
Ska kanske moderna familjer börja praktisera swingerliv? Då blir det kanske inte några skilsmässor på grund av leda i vart fall!
Eller leva i polyamorösa förhållanden? Snart har vi nog muslimska månggiften enligt svensk lag också, om vissa grupper får fortsätta att plöja fram ohejdade.
Räcker det inte att Svenska kyrkan är duperad?
Vart tror ni de värdekonservativa väljarna går nu?
Det skulle vara intressant att veta när Aftonbladets senaste opinionsundersökning gjordes, före eller efter denna sensationella annonsering?
Jag undrar om inte Ebba Busch Thor är alldeles för ung, för oerfaren av livet och för lättduperad för att vara partiledare. Vi får väl se hur länge det håller efter alla konstiga utspel om hårdare straff, en hårdare asylpolitik och Jasplan som ska skickas ut. Och så nu detta... Undrar vad gamla kristdemokrater säger... Känner de igen sitt parti? 

Inga kommentarer: