torsdag 16 juni 2016

Allas lika värde- men inte för Jimmie Åkesson

Hur länge får PK-maffian fortsätta? Finns det inga gränser för åsiktsförtrycket, som växer sig allt starkare och starkare?
I dessa dagar, när alltfler partier börjar låta som sverigedemokraterna i sina argumenteringar- åtminstone vad gäller flyktingfrågan- borde det vara svårt med en särbehandling av SD-folket. Men inte. Den fortsätter. Det är inte bara Nobelfesten som de är utestängda från- där väl alla andra deltagare är åsiktstestade?- nu visar det sig att de inte heller får vara med på Pride! Otroligt! Och den hävdar man handlar om "alla människors lika värde"!!!
Jimmie Åkesson lär ha sagt att de hittills inte har velat delta i tåget (men de har också hittills varit utestängda) på grund av vulgariteten med obscena inslag, nakenhet och allmän sexualisering. Detta lär nog fortsätta, så min rekommendation till Åkesson är att fortsätta att ta avstånd. Så gör många homosexuella också! De vill inte förknippas med den sortens vulgariteter. Säkert får SD en del väljare på grund av ett sådant ställningstagande!
Själv menar jag att Pride motverkar ett normaliseringstänkande och inte alls stärker detta!

Visst är det gulligt att ordförande i Stockholm Pride utestänger SD!
Nog är detta ett yttersta bevis på hur ihåligt det där med alla människors lika värde är! Precis vad man kan befara!

Det ska bli roligt att se lilla, prydliga Ebba Busch Thor traska runt bland vippande, nakna bröst och svängande herrstjärtar! Hon borde kanske titta sig bakåt och se hur många av kärnväljarna i KD  hon sedan har med sig! Men själv sitter hon ju inte ens nu i riksdagen!

Låt kampen för allas lika rättigheter ta en annan form än dessa ovärdiga, provokativa  Pridefestivaler!!!

Inga kommentarer: