lördag 18 juni 2016

Kriminell verksamhet

Någon som påstår att de kommer från Windows ringde mig för en stund sedan och påstod att min dator användes för kriminell verksamhet. Den skulle alltså vara kapad. Intressant, för jag ger aldrig ut några lösenord till alla de mejl som kommer!

2 kommentarer:

kyrksyster sa...

Det där är skumt. Windows tar inte kontakt så. Fanns det nån hake?

Sen till Pride. Det är som du menar stor skillnad mellan vanliga homosexuella som väljer att gifta sig och leva ett normalt liv - och promiskuitet. Pride är vulgärt. Och vi måste faktiskt inte gilla det.

nya tant lila sa...

Jo, jag trodde ju det och lade på när de frågade om datorn var på. Fick senare av Telia support höra att det var massor som fått ett sådant samtal. De påstår sedan att något är fel och vill ha pengar för att rätta till detta.

Ja, jag förstår inte alls kopplingen mellan demonstrationen för gränslös sex och kopplingen till Alla människors lika värde eller till homosexuella trogna pars förhållanden. Men jag blev ju så kritiserad av partikamrater inom KD när jag kritiserade Pride i en insändare att jag lämnade både KD och Seniorförbundet. Det senare ångrar jag.Ska kanske återvända dit.