måndag 20 juni 2016

I BLT icke-publicerat svar till Rebecca Ågren

Svar till Rebecca Ågren
Det är möjligt att den Dagens ros som jag fick och som inte borde ha blivit publicerad  i BLT ter sig HBTQ-ovänlig. Men JAG är det inte! Jag har i årtionden debatterat för homosexuellas rättigheter, troligen långt innan de flesta av er ens var födda.  Detta vet de som har följt mina debatter tillbaka i tiden.
Den insändare som fick Dagens ros här var aldrig insänd till BLT eftersom den skrevs i anslutning till en tidigare insändare i Sydöstran, och det fanns ingen anledning att skicka in den här. Alltså hade inte BLT stoppat den.
Som jag många gånger har påpekat så är kritik mot Pride självklart inte alls samma sak som att man inte tror på människors lika värde. Att man inte vill springa runt med flaggor och demonstrera för något som man själv inte ser som anmärkningsvärt  gör inte att man plötsligt  blir homofob för detta.
Att man sedan kanske tycker att Queer, swingerkultur och polyamori är frågor i en annan dignitet än homosexuell kärlek är nog för de flesta människor inte alls konstigt.
Men vad kräver du? Censur för andras åsikter än dina egna? Så fungerar inte en fri press!
L.B.(namnet utskrivet till BLT)

Detta var mitt svar till denna Rebecca Ågren, som först hade opponerat sig mot att jag fick en Dagens Ros för min kritik mot Pride och anklagade denna ros för att vara homfobisk, och sedan på nytt menar att de tar in homofobiskt material.
Detta svar nekar BLT att ta in! 


Inga kommentarer: