fredag 14 juni 2019

Vilka uppgifter har statsministern?

Stefan Löfvens förtjusning är inte att ta miste på när man ser honom på bild, då han frotterar sig med världens olika storheter.
Med välkånt underdogflin samtalar han med "sin vän" Obama.
Kan ni tänka er att Carl Bildt skulle tala om en expresident som "sin vän" eller att han skulle ha det flinet i ansiktet? Nej, Carl Bildt hade/har värdighet i sitt uppträdande.

Det hade väl inte varit så farligt om Löfven hade suttit där och flinat om det var ordning i landet, men här verkar de kriminella ligorna helt ha tagit över. Hur kan man som statsminister inte ta det på mera allvar? Han borde komma bort! Så klart!

Jag tror på fullt allvar att den lille norrländske pojken, som via det stora IF Metall, säkert har nått oanade höjder i sin karriär, vill vara kvar just för att hans position innebär att han får frottera sig både med kungligheterna och med all världens höjdare. Men vilka borde vara hans främsta uppgifter? Han borde kanske verka prioritera den katastrofala situation som landet befinner sig i i stället?
Lilla Greta Thunberg var också inbjuden till Brilliant Minds, där statsministern senast flinade.
Hon höll tal och lär, enligt uppgift, ha bett de närvarande att "inte svika oss". Till vem vände hon sig med den uppmaningen? Till en avgången president? Till kända modeskapare? Till prinsarna Philip och Daniel och prinsessan Sofia?
Undrar om hon visste i vilket forum hon befann sig! Hennes manus borde kanske ses över!

Inga kommentarer: