lördag 25 maj 2019

Tål inte skolfröknar Gucci-väskor?

Ja, nog måste Socialdemokraternas första namn ha passat bra som småskollärare, för det var väl så det kallades när hon jobbade som lärare, för det lär vara länge sedan. Men stilen har hon liksom kvar.
Frånsett att hon verkar gilla att trakassera andra partiers representanter. Vad tror hon att hon vinner på det?

I kvällens slutdebatt inför EU-valet gick hon hårt åt Sara Skyttedal, som de senaste dagarna har fått svara för "avslöjandet" om att Lars Adaktusson, tidigare EU-parlamentariker för KD, tydligen har röstat mot i abortfrågor i EU. Jag har fortfarande inte riktigt förstått exakt vad frågorna har gällt.
Men i Sverige idag får man absolut inte knysta ett ord ens om en sänkt abortgräns till 12:e veckan, som våra grannländer och de flesta länder i Europa har. Då är man kvinnofientlig. I detta land existerar inga foster- och inga fäder. 
Men, nu får alltså Sara Skyttedal svara för något som hon inte alls har del i, och hon hade garanterat inte röstat som Adaktusson.

Detta var dåligt av Heléne Fritzon, men ännu sämre var faktiskt lilla småskolefrökens påhopp på Sara för att hon hade Gucciväska och sportbil.
Så man får tydligen inte ha Gucci-väskor och sportbilar i lilla skolfrökens värld. Fast med tanke på vad våra politiker tjänar hade säkert hon själv också haft råd att ha det.
Och är det opassande eller förbjudet på något sätt? Nog kan man bli förvånad alltid!

Inga kommentarer: