onsdag 29 maj 2019

De är väl inte rumsrena

Nog måste man fundera över de konstigheter som politikerna blir uppmärksammade för. En tafsar i fyllan på en partikamrats bröst. För att stödja att detta inte var så märkligt ställer sig ett kvinnligt, moderat kommunalråd i Sölvesborg på knä, låter en nämndsordförande hålla henne på baken medan en annan nämndsordförande håller en flaska som en penis vilken hon sträcker fram munnen emot. Och så publicerar de bilden på sociala medier, och till följd publiceras den runt om i media, blir en riksnyhet, och det blir ett himla liv! Nu har alla de här tre avgått, och det f.d. moderata kommunalrådet hotas av uteslutning ur Moderaterna.
Ack, ja. Det kvarvarande kommunalrådet SD-ledarens sambo, är naturligtvis bekymrad när det s k Samstyret rister i sina grundvalar.

Men gång på gång får vi kännedom om liknande händelser. En högt uppsatt centerpartist har tagit damerna på låret, f.d. finansministern knäpper upp gylfen etcetera.
Vad är förklaringen?

Troligtvis är de här personerna helt enkelt inte tillräckligt rumsrena för de sammanhang som de har hamnat i. De borde kanske gå en kurs i hur man uppträder där först!? De kan ju inte uppförandekoderna i de här kretsarna. Inte ens f.d. finansministern under flera år!

Inga kommentarer: