lördag 4 augusti 2018

Värmen tär

Idag har jag trott att jag var nära att dö av värmeslag. Jag var tvungen att köra ner till affären och handla, men väl där tyckte jag att jag var helt snurrig. Sedan har jag med jämna mellanrum sovit, och svetten rinner av mig, så kläderna blir blöta. Och jag är verkligen inte en person som brukar svettas!
Till och med på uteplatsen har det varit olidligt hett.
Jag får nog sova vid öppet fönster på soffan  direkt nedanför i natt också. I sovrummet är fönstret för långt från fönstret för att jag ska våga ha det öppet, men i vardagsrummet ligger jag intill. Och vad finns här att stjäla? Jag längtar till hösten och hoppas jag genomlever värmen...

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Förrförra natten undrade jag om jag skulle överleva. Tänkte på hjärtinfarkt o dyl. Räddningen blev en rejäl fläkt som fick gå hela natten, riktad mot min nakna kropp.

nya tant lila sa...

Fläktarna lär vara slut. Jag har ingen, och det är ofta 31 grader i mitt välisolerade trähus. Kommer värmen in, går den inte ut!
Jag känner mig också riktigt sjuk i denna hetta.
Ibland sover jag alltså under en springa i fönstret på min sjumannasoffa i vardagsrummet. Där sover jag också på dagen om jag är trött. Det är svalare på natten.