fredag 31 augusti 2018

Sossarnas valrörelse är pinsam!

För det första tycks det finnas en massa pengar gömda i Sveriges kassakista med tanke på alla de pengar som Löfven lovar att pytsa ut på olika håll om de får sitta kvar vid makten.

Riktigt osmaklig blir den utlovade extra föräldraveckan (har inte föräldrarna semester?) när samtidigt handikappade barn tvingas bo på institutioner för att deras assistans har blivit indragen.

Tror sossarna att deras bristfälliga regerande och vanskötsel av landet  plötsligt kan kompenseras av en massa mer eller mindre konstiga vallöften så här i valkampanjens slutskede? 

Det är ju som om de hade vaknat ur en törnrosasömn och plötsligt har kommit på att de har ett land att sköta! Botten! Löjligt trams!

I Stockholm försöker s-politikerna få folk att tro att det är de som politiker som förmedlar lägenheter till folk, för de har lovat att alla ungdomar ska ha fått en lägenhet inom fyra år. De skriver väl inga kontrakt eller beslutar om vem som ska få hyra en lägenhet! Hur tror man att man kan lura folk så? Vad säger bostadsföretagen om sådana orealistiska och fåniga löften?

Politikerna ska inte styra Public service har vi gång på gång hört de sista dagarna, men ska politikerna besluta om vem som ska tilldelas lägenheter? Otroligt dravel!

Inga kommentarer: