tisdag 7 augusti 2018

Är Pride-deltagarna politiska analfabeter?

Det förvånar mig mycket att de som går i Pridetåget från olika håll och kanter verkar vara totalt omedvetna om att de går i en politisk vänsterdemonstration. För det gör de!
Detta blev väl också tydligt i den partiledardebatt som RFSL höll,  där töntiga mähän till partiledare fånigt gick i koppel till RFSL och satte upp Pride-flaggan för att bedyra att de alla tyckte att SD är homofober och att ingen skulle samarbeta med dem. Detta har de ju nu lovat RFSL!

Men hallå! En borgerlig, homosexuell kvinna sade häromdagen i en tidning att Pride inte var något för borgerliga homosexuella.
Jag har aldrig varit där, men jag har hört från personer som har varit på Pride-området hur politiskt vänsterinriktat detta är.
Visst, det var bra av min partiledare att reagera i efterhand, fast jag tycker nog att hon överhuvudtaget inte borde ha varit där.
Detta har ingenting med KD:s eller hennes eller min inställning till frågor som gäller homosexuellas rättigheter att göra, det handlar bara om att hålla sig borta från vulgära sammanhang som till och med kan vara negativa i stället för något positivt.
Alla homosexuella är väl inte vänsterns sympatisörer. Det finns till och med aktiva inom SD!

Inga kommentarer: