onsdag 2 maj 2018

Icke uppdaterad

På mig ger hemsidor som inte kontinuerligt uppdateras ett mycket dåligt intryck.
Ska man ha ett ansikte utåt får man tänka på att också visa att man hänger med!

6 kommentarer:

kyrksyster sa...

Bloggandet är ute. Därför ligger det massor av sidor som inte är uppdaterade.
Även företag struntar i sina sidor för att satsa på Instagram och Facebook.

nya tant lila sa...

Jo, men om man ska ge information om kommande evenemang på sin hemsida då måste man vara uppdaterad!

Elisabeth sa...

Håller helt med dig, nya tant lila. Har man en hemsida ska den vara uppdaterad eller bara innehålla allmän information som inte ändras. Själv är jag utled på dåliga hemsidor för att vederbörande gått över till Facebook. Ibland funderar jag på att starta facebookgruppen "våga vägra Facebook". Fast jag är ju inte med på Facebook, förstås (och hade säkerligen omgående blivit utslängd)...

Och apropå teknik. Häromdagen blev jag, till sist, efter 12-15 år tvungen att byta min gamla kära Nokiatelefon mot en modern Samsung Galaxy. Jag hatar den! Den är totalt omöjlig att begripa sig på. Fastän texten i övrigt är på svenska så är det helt omöjligt att skriva ett SMS. Tangentbordet är inställt på amerikansk engelska och hittills har jag inte hittat något sätt att byta till svenskt tangentbord. Grrrr!

nya tant lila sa...

jag är på Facebook, där håller jag kontakt med släkt och gamla vänner. Inte så dumt som ryktet!
Men min nya smartphone gav mig ett sammanbrott, som jag nog skrev om. Jag råkade systemåterställa den och kunde inte lösenordet till Google och kunde därför inte återställa den. Det kostade mig en veckas arbete med suppportrar och slutade med att jag fick skicka den till reparation. Nu har jag lärt mig mer. Men jag hade gärna sluppit eländet, och jag har kvar min gamla Doro. Den är enkel och bra. Plus fast telefon.

Elisabeth sa...

Jo, fast telefon har vi också och det är en välsignelse. Men - den går numera via fiber och blir det strömavbrott funkar inte den och man vill ju gärna veta om strömavbrottet beror på normala omständigheter eller Putin. :-) Jag kämpar på med min telefon och snart har jag nog kommit på hur man byter tangentbord och annat.

nya tant lila sa...

Jag har en bärbar telefon. Den är också beroende av el.
Man lär sig. Men jag sade som du i början att jag hatade eländet. Dock var jag ganska nöjd med mig själv när jag hade lagt in mobilt bankid och Swish.
Ja, och så minns jag att jag hade svårt att skifta tangentbordet från bokstäver till siffror, men det är ju en knapp nere till vänster.
Det värsta här är att jag har en ny bil med en dator med diverse finesser som jag också ska lära mig. En sak i taget!