söndag 18 september 2016

Att ta in verkligheten

Idag får jag besked att webbplatsen här är blockerad på grund av att det är en känd farlig webbplats. Läser man vidare på Nortons blockering ser man att det gäller hela blogspot.com, och så kan man gå in och kolla enskilda webbplatser, och den här är säker. Man kan dock klicka på en liten blå länk att man ändå vill gå till webbplatsen, trots deras blockering. Nu ser jag att är grönt här, det står "Den här sidan är säker". Så var det med dessa hot. Idag.

Nu något helt annat...
Det är bra med det skrivna, för det kan man gå tillbaka till och kanske kan man därigenom se saker som man inte har sett tidigare. Jag har mer och mer förstått att det är viktigt att försöka förstå sitt förflutna. Och folk släktforskar ju för att försöka hitta sina rötter. Själv vill jag hitta mina mönster i hur jag handlar. De finns säkert i alla våra liv!
Jag brukar skämtsamt säga att de män som har funnits i mitt liv har varit tema med variationer.Ja, nu vet jag att någon kommer att protestera, men det är kusligt att se vissa likheter!

Vissa saker blockerar vi oss säkert alla för. Det kan vara smärtsamt att ta in sanningar och verkligheten. Man kanske känner att man borde ha handlat eller borde handla på något sätt. Man ska kanske lämna något eller tvärtom. När täckelsen faller kan en stor, stor trötthet infinna sig inför den sanning som har funnits hela tiden- osedd.

Inga kommentarer: