onsdag 12 oktober 2016

Utbrändhet? Senilitet? Vad händer med statsministern?

Löfven verkar onekligen ha lite svårt att hålla rätt på sanningen. Den ena lögnen, eller förvanskningen av verkligheten, efter den andra dyker nu upp.Det verkar som om han inte har riktig koll på vad han säger. Och ibland byter han tydligen tempus också. Det som han menar var i förfluten tid - säger han efteråt -hamnar plötsligt i nutid. Sådant är farligt, för det kan man bli KU-anmäld för!
SD är nazister- ja, de har i vart fall ett nazistiskt förflutet, säger han.
Och så hade de hakkors på borden när Jimmie Åkesson blev medlem, för det vet Löfven med säkerhet, hur han nu skulle kunna veta något sådant.
Sedan var det tydligen ytterligare saker som var felaktiga och inte bara mot SD. Men vad händer egentligen? Börjar han tappa fokus?
Det är kanske jobbigt att ränna runt i världen och smila och skaka hand med världens makthavare? Han som ser så nöjd ut!
Kanske ger sig en form av utbrändhet tillkänna eller rent av begynnande senilitet?
Hoppas bara att KU  inser att vi inte kan ha en statsminister som uppträder på ett så vulgärt och tölpaktigt sätt. Detta är faktiskt för billigt! Alla visste ju att Löfven inte precis rekryterades från samhällets salonger, men nog fick man intrycket av att han hade en rejäl arbetarbakgrund bakom sig. Var har han då lärt sig att uppträda så här?

Inga kommentarer: