måndag 10 oktober 2016

Man silar mygg och sväljer kameler

Idag känner jag mig djupt besviken över att EBT igår stämde in i vulgariteterna vad gäller SD. Det verkar som om det enda de andra partiledarna har att komma med är järnrör och några fåniga inspelade filmsnuttar. Och så kallar man dem för nazister och rasister.
Det finns mycket som är bra i SD : s program. Annars hade de väl inte vuxit som de gör. Svenska folket är inga idioter. Men det finns också saker man bör se upp med.
Dit hör deras kulturpolitik. Vi ska ha klart för oss att det första som ryker i en totalitär stat är yttrandefriheten och den fria kulturen.
Vad vill Sverigedemokraterna här? Varför tar man inte pulsen på de områden där man bör ta pulsen? Något svepte snabbt förbi vad gäller biblioteken igår i debatten, men detta följdes inte upp.

Detta ständiga återkommande till några (något?) järnrör för många år sedan visar bara att man nog inte riktigt förstår politik!
Diskutera denna! Först då vet man var partierna står. Deras politik styrs inte av enskilda personers dumheter, utan av de politiska riktlinjerna.

2 kommentarer:

LFL sa...

Ett riksdagsval är inte en folkomröstning av något partis partiprogram.

nya tant lila sa...

Vem har påstått det? Jag skriver inte om någon folkomröstning.
Men nog tror jag att man röstar på partiernas program i ett riksdagsval. Vad röstar man annars på?