tisdag 18 oktober 2016

Gulligull med terrorister och ut med gamla tanter!

Nog är det äckligt att läsa att återvändande IS- soldater kan få hjälp med skattefinansierat körkort, skuldsanering och bostad när de återvänder!
Borde de inte straffas?
Vad är det för ett konstigt samhälle vi har fått!?
Vilka personer, som sköter sig, får hjälp med körkort och bostad?
Tänk på alla studenter som inte kan ta studieplatserna för att de saknar bostad på studieorten, och alla gamla som inte har råd med hutlösa hyror på hyreslägenheter! Och alla hemlösa pensionärer och andra som får sova under broarna.

Ut med den här regeringen som gulligullar med terroristerna!
Ska det löna sig att begå brott?

Samtidigt kan man idag läsa om en gammal dam på 93 år som har bott i samma lägenhet sedan 1957, men nu hotas av vräkning för att hon ifrågasätter en 10% hyreshöjning sedan bostadsbolaget bytt ägare och hon förklarat att hon inte kan städa trappan!!!

Det här samhället har gått så snett, så snett! Det måste bli ett stopp!



1 kommentar:

LFL sa...

Det minsta man kan begära är att de behandlas som krigsfångar, d.v.s. interneras medan kriget pågår. De här kan dessutom misstänkas ha begått krigsförbrytelser. Och de ska de utredas och straffas för det. Och alltså inte frisläppas ens, när kriget är över. Danska IS-krigare döms som landsförrädare, eftersom dansk militär deltar i kriget mot IS.

Det skulle vi kunna göra i Sverige också, eftersom svensk militär deltar som rådgivare i slaget om Mosul, som inleddes igår. Man ska inte åtnjuta skydd som flykting i ett land, och samtidigt delta i ett krig mot samma land. Vilka signaler ger ett land, som gullar med landsförrädare?