torsdag 4 augusti 2016

Hot överallt

Idag kan man läsa i den lokaltidning som jag har hur även lokala politiker lever under hot. Extrema grupper profilerar sig. Vad man sedan vinner på att hota folkvalda kan man ju undra.

Även som privatperson utsätts man ju ständigt för hot. Varje dag finns det folk som vill komma åt lösenorden på nätet. Jag blir bara så trött!

Trött blir jag också av privata hot om att Någon har kopierat det jag har skrivit om SD. Jovisst, sådant skickades ju vidare till partikamrater till mig i KD för ett par år sedan för att smutskasta mig, om det nu är att smutskasta någon som tycker att alla riksdagspartier har rätt till att behandlas med respekt.

Nu är förhållandena i mitt gamla parti helt olika mot när jag gick ur för några månader sedan. En person i Blekinge har blivit utesluten av partistyrelsen, och kritiken mot EBT :s deltagande i Pride har varit omfattande. Seniorförbundet bad EBT att inte delta, men det hjälpte inte.
Så, även om jag inte känner mig trygg i de åsikter som en del i förbundet här i Blekinge delar, så stämmer mina åsikter helt klart med Seniorförbundets centralt.
Jag överväger därför att återgå dit. Skälen till mitt utträde finns ju inte kvar!

Inga kommentarer: