lördag 19 januari 2019

Säg sanningen om Löfven högt!

Nog är det så att man går som katten kring het gröt när det gäller kommentarerna om Löfven. Sanningen är naturligtvis att den mannen inte är tillräckligt begåvad för att vara statsminister.
Detta har inget med hans tidigare jobb som svetsare att göra, för det finns säkert många intelligenta svetsare, men det är ju alldeles tydligt hur enkelspårig han är och hur han brister i analysförmågan.
Idag hade han en svensk flagga på sig. För det finaste som finns är tydligen att vara svensk, enligt honom. Om någon påstår att någon i första hand vill betrakta sig själv som same eller jude, då kränker vederbörande personen på det grövsta! För svensk, det ska man vara! Annat är av ondo! 
Tre personer med tydliga mobbartendenser, uppvuxna på småorter, har tillsammans med ett litet parti, som de flesta vill förpassa ur riksdagen, ingått en pakt. 
Vad har de gemensamt? Någon gemensam politik?
Nej, de vill bara se till att de väljare som har röstat på V och SD blir utan inflytande, för Löfven, Lööf och Björklund och Mp tycker nämligen inte att de ska ha detta! Vad väljarna säger, det struntar de i!

Vad kommer att hända härnäst? Ja, Annie Lööf får väl börja äta på den där högen skor som ligger utanför riksdagshuset, och Liberalerna, tror jag, kommer att se till att deras partiledare byts ut.
Men heder åt den centerpartist i riksdagen som röstade mot partilinjen! Borde inte alla följa sin övertygelse och sina väljares önskan?
Och hur känns det att vara statsminister med bara en tredjedel jaröster från riksdagen?

Vi har nu en statsminister som de flesta ville ha bort, som har lovat att till stor del bedriva liberal politik, som är den politik som är minst populär i Sverige. Han sviker dessutom på det grövsta sina egna väljare som inte gillar borgerlig politik.
Hur kan det bli så här tokigt?

Inga kommentarer: