lördag 31 oktober 2020

Vad är förklaringen?

Man kan säga vad man vill om Mr, men det är ingen risk att han osynliggör en. Nu fick jag igen ett långt inlägg på hans blogg.

Men fortfarande är det oförklarligt för mig varför han skriver om historien. Efter det att jag hade brutit den 23/24 februari fortsatte han att försäkra sig om att det verkligen var slut. Vad jag minns svarade jag inte ens i telefonen först. Jag var nämligen fast besluten att nu fick det vara nog, och jag hade ju också nekat en träff under tio månader.

Men  varför vill han ha det till att det var han som bröt?

Troligen har han sagt detta till den nya kvinnan. Det kanske var ett sätt att försäkra sig om att hon var villig att gå in i en relation med honom genom att påstå att han bröt förlovningen med mig för hennes skull? Han var väl rädd för att bli ensam! I vart fall fick jag ett konstigt mejl om att han efter bara ett par veckor hade sagt till henne att nu finns det ingen återvändo. Han hade tydligen inte hört talas om att det finns människor som skiljer sig efter femtio års äktenskap!

När jag första gången gick in i singelgruppen fanns det en kvinna där som ställde till stort rabalder för hon påstod att jag var särbo, Hon höll på länge och sade att folk skulle lämna gruppen om jag var kvar, för där skulle inte finnas några särbos. Var hon fick detta ifrån vet jag inte, Men jag bedyrade att det var slut!

Så under den tid när jag var med där och redan var jagad av äldre herrar (trots att jag aviserade att jag bara ville ha vänner) skulle då Mr ha ansett sig vara förlovad med mig? Pinsamt!

Det är nog bra om man är överens om vad som händer i en relation!




Inga kommentarer: