lördag 4 februari 2017

Se upp med varumärket, Jimmie Åkesson!

Vad händer nu? SD-politikern Kent Ekeroth har blivit åtalad för ringa misshandel och väntar på sin dom. Partiledaren Jimmie Åkesson verkar ha fått nog nu, och Kent Ekeroth får lämna Justitieutskottet för gott och ta time out från riksdagen.
Jo, SD ska ju vara polerade nu. Till och med Moderaterna har ju förklarat sig villiga att samtala med dem. (!) Nu kan jag tänka mig att Kent Ekeroth verkligen blev provocerad i krogkön, men å andra sidan kan man kanske tycka att bara detta att en högt uppsatt politiker ränner runt på stan packad borde vara skäl nog för att han är olämplig!
Men vad händer om han försvinner? Då försvinner ju belackarnas varumärke på SD! För vad ska de kunna säga om partiet om de inte kan säga att sverigedemokraterna är "sådana som springer runt med järnrör" på stan?
Det ska bli spännande att se! Nu kanske de till och med får börja fundera över Sverigedemokraternas politik. Det vore väl på tiden!

KD fortsätter att minska. Det sägs att inte ens kärnväljarna känner igen sig i den restriktiva flyktingpolitiken. Själv misstänker jag att det inte var lämpligt för EBT att springa runt och demonstrera "alla människors lika värde" bland stjärtviftande läderbögar (som också var med!) Kanske borde EBT hittat ett annat forum för att visa sin allomfattande kärlek.
Igår låg en intervju med henne på  facebook, där hon samtalade med och hyllade "ängeln på Malmskillnadsgatan", själv f.d.prostituerad, som hjälper prostituerade genom att dela ut kaffe och stödja dem. Hon var en av EBT:s förebilder, sade Ebba. Tja, jag kan nog tänka mig själv en del andra förebilder om jag vill stå bakom värdekonservatismen. Men så har jag aldrig haft så mycket till övers för den yrkesgrupp som ängeln ger kaffe till! Snarare tvärtom!

Inga kommentarer: