onsdag 17 juni 2020

Tillbaka i gruppen

För några månader sedan gick jag med i en single-grupp på nätet för att söka nya vänner i Blekinge.
Det visade sig snart att de flesta jagade en ny käresta, och jag tröttnade på hjärtan, som for runt, nallar som vinkade och inviter Så jag gick ur. Jag är ingen digital puss- och kram typ Inte i verkliga livet heller, för den delen, jag vill hålla lite distans till okända.
Nu är jag inne på tolfte veckan av  isolering som klar riskgrupp.
Maten kommer hemlevererad till mig och Vinoteket kommer med vin som ställs på trappan och betalas via Klarna. Men jag kan aldrig dricka mer än ett halvt glas, för sedan får jag hjärtklappning.
Idag fick jag mejl från senaste exet, som hade läst om min skyddslöshet, påtalade att jag inte hade velat träffa honom på nästan ett år, och skrev att han saknade mig så mycket, men att det inte fanns någon återvändo? Jag undrar vad den nya tanten säger om att han trånar efter gamla ex? Och framförallt är jag förundrad över hur snabbt relationer kan bli "utan återvändo". Det är dessutom inte på något sätt aktuellt för min del heller! 
Den 6 april startade jag fb-gruppen " Fria 40-talister". Tanken var att det skulle vara en diskussionsgrupp för åsikter med högt till tak
Det funkade inte. Några vilda män strödde sina tankar om godkända bordeller och prostituerade med ett ordval som inte kunde accepteras. Och några damer tyckte allmänt att de var kul! Jag har fått ha hårda nypor i gruppen. Hoppas att jag har fått ordning nu även om gruppen knappast har den karaktär av diskussionsgrupp som var tanken.
Men nu förstår jag administratörer och moderatorer i andra grupper. Dem har jag tidigare varit lite irriterad på ibland när de har uteslutit andra medlemmar eller stängt av dem.
Så- nu återvände jag till single gruppen!
Får se framöver när jag är mogen för en ny relation. Tills vidare håller jag mig till vänskapsrelationer. Men där finns några tjusiga äldre män...

Inga kommentarer: