fredag 12 juni 2020

En moderat pekas ut som Palmes mördare!

Han var en ensam mördare, men man kunde inte utesluta andra kopplingar, fick vi veta om den döde som nu pekas ut som Palmes mördare.
Så där i förbigående har vi fått veta att han var med i Moderaterna.
Carl Bildt har- vad jag har sett- inte blivit intervjuad.

Tillvägagångssättet är oklart. Mannen hade jobbat över på Skandia. Så  ska han ha gått ut för att äta ungefär när bion som paret Palme gick på började och ha sett dem där.
Sedan måste det ha blivit bråttom, för då skulle han tydligen ha fått infallet att mörda Palme. Om han nu inte bar på ett vapen måste han då ha skaffat ett sådant. Han måste ju också ha förstått- något som bara polisen visste.- att Olof Palme var utan bevakning just den kvällen.
Så han har skaffat ett vapen och hastigt bestämt sig för att mörda Palme, och sedan störtat iväg för att göra detta.
Hur sannolikt är detta?
Han är kanske mördaren. Eller också är 33-åringen det. Han  lär ju ha fått alibi att han satt på ett kafé vid tidpunkten för mordet. Hur länge hade det kaféet öppet?
Men även om Stig Engström är mördaren, så tror säkert väldigt få idag att han var ensam om detta mord!
Ge oss hela sanningen, för den finns säkert!
Och låt oss se en intervju med moderaten Carl Bildt!
Tydligen hade det faktum att mördaren sades komma inifrån landet  väckt uppmärksamhet i Tyskland. Men hur är det här?
Det är ju nu spekulationerna om mordet sannolikt kommer att sätta stor fart! För nu anar nog de flesta av oss att man mörkar vad som egentligen hände - och motivet- för oss! Man brukar ju inte springa runt och mörda politiker i andra partier som man tycker illa om!

Inga kommentarer: