torsdag 23 januari 2020

Fejk news

I en facebook-grupp, som mest består av gamla tanter, varnade en tant idag för att hon var rädd för att om SD fick mer än 50 % av rösterna så skulle de skapa förintelseläger. Jag svarade henne att om hon trodde det måste hon vara mycket rädd, för risken är ju att de ökar starkt.
Undrar vilka hon trodde skulle sitta i de lägren? Kanske Löfven och några miljöpartister?

Det gläder mig att M, KD, SD och V har gått samman i en viktig budgetfråga och nu lär  få bort MP:s tossigheter om ett "friår".

Tänk om de kunde gå samman för att kicka ut Mp helt ur regeringen! Det är ju inte rimligt att ett så litet parti får ett så stort inflytande.
Heder åt dem som driver demokratin framåt!

Och nu spränger de kriminella oskyldigas bostäder.   Fast en ansvarig i en lokaltidning kunde inte hålla med om SD:s syn på samhällstillståndet, för brottsanmälningarna minskade nu, påstod hen. Det gör de kanske, för folk vågar väl inte anmäla. Och chefredaktören har kanske inte tid att följa med i nyhetsbevakningen i landet? Undrar om hen förstår varför de gång på gång har "särskilda händelser" och tillsätter extra resurser till polisen och är bekymrade över att våra fängelser är överfulla. Är det på grund av SD:s felaktiga samhällssyn?

Jag säger som tidigare. Det är gräsligt och totalt oacceptabelt när våldet drabbar oskyldiga. Men de kriminella kan väl få skjuta ihjäl varandra! Då minskar de ju i antal och kostar inget för fängelsevistelser. Hur mycket av landets budget går åt till fängelser?

Inga kommentarer: