söndag 15 december 2019

Jonas Gardells fina Sverige!

Jonas Gardell tycker att Sverige idag är mycket bättre än det var förr när han själv, som bög, riskerade att bli nerslagen!
Tydligen har detta helt ockuperat honom så att han inte ser vad som sker i landet. Eller?

Igår blev, bland annat, (!) en 60-åring ihjälslagen på en restaurang i Gislaved.(!)

I Stockholm blev en ung man rånad i Bromma av två personer.

Vid 20-tiden blev en kille skadad och rånad av ett stort gäng ungdomar på Cityterminalen. Obs! Cityterminalen, mitt i centrum! Och det var inte mitt i natten. Var det folktomt där vid 20-tiden?
M. m...

Häromdagen blev en ung mamma med sitt barn attackerad av ett ungdomsgäng på eftermiddagen i Karlskrona när hon väntade på bussen. Hon blev kallad svenne och man sade åt henne att visa mobiltelefonen när en polisbil kom förbi och ungdomarna försvann.
Nu är man så tuff i lokalpressen att man skriver att invånarna i Karlskrona hade varit mycket kritiska till att man flyttade flyktingförläggningen från Fur till Karlskrona.

I en av Stockholms södra förorter blev för en tid sedan en mamma i 30-årsåldern våldtagen ca kl. 16.30 på väg att hämta sitt barn på förskolan! Men skrev att förövaren talade svenska.

Vad är det för ett samhälle vi har fått? Bättre än förr? Knappast!

Hur skulle det vara om man såg till att få bort dem som inte har här att göra? Samla ihop dem och sätt dem på ett plan och dumpa dem någonstans, var fan som helst! Bara vi slipper dessa gangstrar  här!

Inga kommentarer: