söndag 8 december 2019

Har någon mätt Löfvens skalle?

Är ovanstående fråga konstig?  Jag tror att den är ytterst befogad. Var det inte under sossetid som man mätte samernas skallar?Dessutom steriliserade man en del folk som ansågs ha mindre värda gener. Det var väl sosseregeringar som stod bakom detta?
Eftersom nu Löfven verkar befara  att det blir förintelseläger i Sverige om SD får makt, så måste det väl i  rimlighetens namn leva kvar något i sosseleden, som gör att man får sådana idéer.
Och det vore väl en utmärkt idé att mäta tilltänkta eller valda partiledare inom S! Nu är det ju tredje katastrofen- som jag ser det.

Först var det damen med det slappa handslaget (jag hälsade en gång på henne inför ett av hennes framträdanden  när jag var rektor), hon som struntade i att betala sina P-böter och som köpte Toblerone på statens bekostnad. Det senare i och för sig en bagatell kan man väl tycka.
Så var det han som var så storvulen och som inte hade sina uttalanden förankrade i partiet. Men han är väl förvisad till Island numera.
Och så har vi då den stora katastrofen.
"Skomakare bliv vid din läst!" säger ett ordspråk. Löfven lär ju ha varit en god förhandlare för IF- Metall, men kappan som statsminister tycks ju alldeles för stor för honom.

Nu i helgen, när vi förväntar oss en rapport från ett möte med de andra Januaripartierna, vad händer då?
Jo, då går han ut på facebook och klandrar Ulf Kristersson för han påstår att denne har brutit ett löfte till en 95-årig förintelseöverlevare om att inte samarbeta med SD. Konstigt löfte, om det är sant. För en 95-årig dam kan väl inte styra svensk politik! Hur kan man pretendera på det?
Men det lär ju inte enbart ha varit judar som man tog bort i förintelselägren, även om det låter så på dem ibland. Där ska ju  politiska motståndare och andra också ha varit med.
Är kanske Löfven rädd för att kastas i förintelseläger om Jimmie Åkesson får makt?
Nog borde Löfvens skalle mätas! Tycker jag!

Inga kommentarer: