torsdag 29 april 2021

Pandemins Jesusgestalter

Det händer konstiga saker under denna coronatid. Något av det konstigaste är de människor som offras för de mångas skull, det vill säga de som dör för att man  i Sverige envisas med att använda ett vaccin som är så farligt att de som är under 65 år inte längre får det, om de inte absolut insisterar på en andra spruta med samma som den första. Danmark har stoppat vaccinet och i Norge är det under utredning. Fördelarna överväger säger FHM och offrar kallt de som drabbas. Hoppas det blir någon form av efterräkningar!

Det är nämligen en stor skillnad att dö av covid och att dö av vaccineringen. Om du dör av covid, då är du sjuk.. Om du dör av vacinerinngen var du frisk!

Idag fick vi höra att i Blekinge, liksom i Stockholm, är Astra Zenecas vaccin det enda som ska ges till 65  plussarna. Så det blir väl en del, som i likhet med mig själv, inte kommer att vaccinera sig.

Det är väl med detta som med munskydden, Tegnell har sin linje fastlagd. Är det konstigt om man nu inte tar uppmaningen att använda munskydd särskilt allvarligt? Vi har ju i ett år hört att det är meningslöst att bära dem.

Jag tål snart inte att se karlen i tv-rutan. Men jag hoppas på att karma gäller även honom. Det finns olika sätt att ta död på folk.

Minns ni hur Maria Larsson vid svininfluensan satt och uppmanade alla att solidariskt vaccinera sig? Hur många ungdomars liv blev förstörda den gången? Men hon  gick fri!

Inga kommentarer: