fredag 25 februari 2011

Sugen att vara otrogen?

I natt har jag varit på upptäcktsfärd på nätet och hittat det riktigt, riktigt sjuka. Tidigare, på min gamla blogg, har jag skrivit om dem som sitter på konstiga tider och verkar söka mental närhet och stimulans med någon annan än den som de är gifta med. Men detta är kanske inte så farligt. Inte kan man till exempel lasta en utarbetad fembarnsmamma om söker lite andra kontakter än gubben, när barnen sover, och hon kanske började tidigt med att föda barn! Detta är ju nästan förståeligt, fast bara nästan.
Men jag kom att googla ett namn efter en kommentar som såg hur oskyldig ut som helst. Nu vet man ju inte var man hamnar när man googlar, för det kan ju hamna snett, men jag hamnade på ytterst intressanta bloggsighter.
Först var det en sight som inbjöd människor som var utleda i sina förhållanden till otrohet. Denna otrohet skulle stimulera deras relation med den de egentligen var ihop med, sades det, och det skulle vara "deras egen lilla hemlighet." Ja, visst är det sorgligt och patetiskt! Stackars, stackars människor som lever sådana torftiga liv att de behöver den sortens stimulans! Och på den sighten påstods det att de flesta på singeldejterna  egentligen levde i förhållanden eller var gifta.

Sedan hamnade jag direkt in på en riktig porrsight, där någon undrade om karlar, ja, det var karlar, ville bli smiskade och dominerade av henne, och sådana karlar fanns uppenbart! Ack ja!

Jag slutade mitt sökande sent och funderade på om jag verkligen skulle vara med i denna sjuka, sjuka bloggvärld i fortsättningen. Återkommer jag inte med inlägg har jag bestämt mig för att hoppa av.

Och det finns ju också en sorts bloggprostitution som innebär att du villigt delar med dig av dina tankar och känslor, inte bara på din egen blogg, där jag tycker att sådant hör hemma, utan till kreti och pleti ute i cybervärlden på olika bloggar runt om. Du har blivit till en bloggprostituerad, som har smetat ut dig, en sorts själslig casanova, helt utan insikt om att sådana inte står högt i kurs hos seriösa människor som söker närhet och har en önskan om att vara ensamma på täppan! Sådana människor får nog ibland stanna kvar i sin sjuka ensamhet i cybervärlden utan riktiga, levande relationer.

Inga kommentarer: