torsdag 18 mars 2021

Löfven sviker sina medlemmar!

Nog har man sett mycket pinsamt vad gäller Löfven, men intervjun i  30 minuter igår slår väl alla rekord. Här förväntar  man sig att han ska tala om socialdemokratisk politik, men vad gör han? Jo, han far ut mot Ulf Kristersson och SD med anklagelser och falska påståenden som att SD ser Ungern som ett föregångsland och att Jimmie ville ha Trump som president. Och så har han fortfarande inte fattat vad Björn Söder menade om samer och judar soḿ minoritetsgrupper, Varför frågar han inte samer om de har sin starkaste identitet som samer eller svenskar? Budskapet var att om Kristersson samarbetade med SD skulle Sverige förlora sin demokrati, för han skulle då få rätta sig efter dem. Hur är det med Löfven? Får inte han kompromissa med C och L?  

Givetvis har det blivit kraftiga reaktioner på detta beteende idag. Problemet kvarstår. Den mannen verkar inte ha tillräckligt mycket i huvudet för att vara statsminister.

Så är det vaccinationskaos efter det att vaccinerade verkar ha fått blodproppar och blödningar efter vaccination med Astra Zenecas vaccin. 

Kronprinsparet har insjuknat i covid19, Är det verkligen möjligt att de inte var vaccinerade? För de blev väl inte sjuka trots vaccin?

Hur mycket döljs för oss?


?

Inga kommentarer: